Poldercup Doc

In deze uitzending staat het kunstgras in de NOP centraal. Te gast was ondermeer trainer Jan Schulting, hij vertelde over zijn ervaringen. Ook kwam het samenwerkingsverband tussen SC Creil en SC Bant aan bod. Creil voorzitter Age Mulder vertelt over zijn plannen en waarom dit verband is ontstaan. Wil Creil ook kunstgras? En hoe benadert de gemeente deze wens van clubs? De wethouder Wiemer Haagsma geeft uitleg…

Op zaterdag 25 oktober 2014 kwam iedere voetballiefhebber en het merendeel van de voetballers uit de Noordoostpolder, bij elkaar in Chez om getuige te zijn van de 4e editie van de prijsuitreikingen. Naast de 32 prijswinnaars en hun moment op het podium, mogen we spreken van een zeer geslaagde avond. Madez Audio Visual Productions was er bij en maakte een mooie impressie van de avond. Een professioneel stukje werk, zodat we nog eens terug kunnen kijken.

In samenwerking met Poldercuptrofee.nl maakt Madez maandelijks een achtergrond docu waarin een persoon word belicht die betrokken is bij de voetbal in de Noordoostpolder. Dat kan de trainer, het aankomende talent, de kantinebeheerder, de vaste waarde op de bank en natuurlijk de ‘vedette’ zijn. Kortom, iedereen maakt kans.

De vierde Poldercup Doc gaat over Jan Jonkers.

Deze keer in de Poldercupdoc Jan Jonkers, voorzitter van VV Tollebeek, trainer van SV Urk 3 en motor achter het 10 Dorpentoernooi. Zijn passie in beeld gebracht door de mannen van Madez producties, die in september ons weer verrassen met een nieuwe..

De derde Poldercup Doc gaat over SC Espel.

Na de twee talenten van Flevo Boys en SV Urk is het alweer de 3e Poldercup Doc. Nu in woord en beeld, de terrein & materiaalman en de kantinemedewerker van SC Espel. Wat motiveert hen om er altijd weer te zijn? Wat als zij er niet zijn? Zij verdienen waardering van de leden en bezoekers, vandaar deze docu waarin zij centraal staan.

De tweede Poldercup Doc gaat over Bennie Dunnink.

Een ‘doc’ van een passionele voetballer uit de jeugdselectie van SV Urk. Veel geleerd van ex eerste elftal speler en jeugdtrainer Klaas Nentjes. Op vroege leeftijd aangesloten bij de eerste selectie van het vissersdorp. Staat voor hard werk, passie en inzet en schuwt geen vies werk of fouten goed maken van je medespeler. Een ‘doc’ die karakteristiek is voor de vereniging, het vissersdorp en Bennie Dunnink zelf.

Deze productie is met een Canon 7D en een Sony Hvr Z7. Verder is er een camera slider gebruikt.

De eerste Poldercup Doc gaat over Allan Bakker.

Op moment van filmen 17 jaar oud en talent van Flevo Boys. Als pupil voor het eerst de bal geraakt bij SV Tonego te Luttelgeest. De club uit Emmeloord wilde hem graag in het rood-wit zien spelen en Allan stapte over naar de Boys.

Deze productie is met een Canon 550D een Sony Hvr Z7 en een Sony Hvr Z5. Verder is er een camera slider gebruikt.